Priljubljeni dirkač in svetovna rekorderka živa zgorela v avtomobilu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Par je izgubil nadzor nad vozilom, zadel steber ob cesti ter odletel v jarek. Avto so zajeli plameni, še preden bi nesrečnika lahko ušla iz vozila.
Oglej si celoten članek

Rusijo je v nedeljo zvečer prizadela huda tragedija, ko sta življenje izgubila tamkajšnji sloviti dirkač Ivan Kurenbin in motoristka Tatjana Igušina, ki je veljala celo za svetovno rekorderko!

Do nesreče je prišlo, potem ko je voznik v Porscheju 911 Turbo zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor in zadel steber ob cestišču. Po poročanju lokalne policije naj bi voznik do konca stisnil zavoro, ki pa ni dovolj oziroma pravočasno prijela.

 

Tamkajšnja zvezdnika moto športa sta tako zletela s ceste ter zadela v steber in pristala v jarku. Ob samem udarcu naj bi bila še pri življenju, a so vozilo nemudoma zajeli plameni, tako da sta nesrečna dirkača v avtomobilu živa zgorela.

Policija je nesrečen par uspela identificirati šele s pomočjo DNA analize, zaenkrat pa ostaja sum, da sta bila pod vplivom alkohola. Zaenkrat tudi še niso uspeli potrditi identitete voznika, saj zaradi požara in zgorelih teles še ni jasno, kdo je sedel za volanom.

36-letni Ivan Kurenbin je sicer veljal za znanega avtomobilističnega dirkača. Bil je sin Vladimirja Kurenbina, nekdanjega ruskega šampiona v umetnostnem drsanju. Bil je eden izmed najbolj priljubljenih ruskih voznikov.

Nič manj znana in priljubljena pa ni bila 32-letna Tatjana Igušina, ki je postavila svetovni rekord v potovanju z motorjem okoli sveta. Svet je namreč obkrožila v vsega 18 dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:26 14. Julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil …

  • 12:39 13. Julij 2021.

    pa čisto počasi sta se peljala

  • 12:11 13. Julij 2021.

    Porsche = widowmaker

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.