Šport > Moto športi
19515 ogledov

Priljubljeni dirkač in svetovna rekorderka živa zgorela v avtomobilu

Prometna ensreča Instagram
Par je izgubil nadzor nad vozilom, zadel steber ob cesti ter odletel v jarek. Avto so zajeli plameni, še preden bi nesrečnika lahko ušla iz vozila.

Rusijo je v nedeljo zvečer prizadela huda tragedija, ko sta življenje izgubila tamkajšnji sloviti dirkač Ivan Kurenbin in motoristka Tatjana Igušina, ki je veljala celo za svetovno rekorderko!

Do nesreče je prišlo, potem ko je voznik v Porscheju 911 Turbo zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor in zadel steber ob cestišču. Po poročanju lokalne policije naj bi voznik do konca stisnil zavoro, ki pa ni dovolj oziroma pravočasno prijela.

 

Tamkajšnja zvezdnika moto športa sta tako zletela s ceste ter zadela v steber in pristala v jarku. Ob samem udarcu naj bi bila še pri življenju, a so vozilo nemudoma zajeli plameni, tako da sta nesrečna dirkača v avtomobilu živa zgorela.

Policija je nesrečen par uspela identificirati šele s pomočjo DNA analize, zaenkrat pa ostaja sum, da sta bila pod vplivom alkohola. Zaenkrat tudi še niso uspeli potrditi identitete voznika, saj zaradi požara in zgorelih teles še ni jasno, kdo je sedel za volanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Kurenbin (@kurenbin)

36-letni Ivan Kurenbin je sicer veljal za znanega avtomobilističnega dirkača. Bil je sin Vladimirja Kurenbina, nekdanjega ruskega šampiona v umetnostnem drsanju. Bil je eden izmed najbolj priljubljenih ruskih voznikov.

Nič manj znana in priljubljena pa ni bila 32-letna Tatjana Igušina, ki je postavila svetovni rekord v potovanju z motorjem okoli sveta. Svet je namreč obkrožila v vsega 18 dneh.

Komentarjev 5
  • Michael_Colon 10:26 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Alojz Kokot 12:39 13.julij 2021.

    pa čisto počasi sta se peljala

  • Toma 12:11 13.julij 2021.

    Porsche = widowmaker