Gorenjska
1783 ogledov

Najprej avto v motorista, nato motorist v pešca

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Danes ob 13.25 se je na Koroški cesti v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi pešec, voznik osebnega vozila in motorist. Zvečer pa sta se zgodili še dve, ena v Kranju na Ljubljanski cesti in ena na gorenjski avtocesti, zaradi česar sta bili zaprti cesti Kranj-Labore in avtocestni odsek med Strahinjem in Podtaborom proti Jesenicam.

S Policijske uprave Kranj so pojasnili, da je bil v nesreči na Koroški cesti poškodovan pešec, a ne huje. Po prvih podatkih policije je voznik avtomobila trčil v motorista. Motorista pa je nato odneslo oziroma odbilo v pešca.

Gasilci Gasilsko reševalne službe Kranj so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem Nujne medicinske pomoči Kranj pri oskrbi poškodovanega pešca, odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli po izteklih motornih tekočinah, navaja na svoji spletni strani Uprava RS za zaščito in reševanje.

Še dve nesreči, oba povzročitelja vinjena

Nocoj sta se zgodili še dve prometni nesreči, a nobena ni bila hujša. Pri obeh povzročiteljih nesreč je bil preizkus alkoholiziranosti pozitiven.

Ena prometna nesreča je bila okoli 18. ure na Ljubljanski cesti v Kranju, zaradi česar je bila zaprta cesta Kranj-Labore. Kot je sporočila policija, so bila v njej udeležena tri osebna vozila. Reševalci NMP Kranj so oskrbeli enega lažje poškodovanega človeka.

Druga nesreča je bila ob 20. uri, zaradi česar je bila zaprta gorenjska avtocesta med Strahinjem in Podtaborom v smeri Jesenic. Tu je bilo udeleženo eno vozilo. Ob prihodu kranjskih poklicnih gasilcev je bil poškodovani voznik v vozilu. S tehničnim posegom so ga rešili iz avta, odklopili akumulator in sanirali iztekle tekočine.

 

 

 

Komentarjev 4
  • dusan2 18:10 10.julij 2021.

    Potem bi Keber že desetletja pešačil, in na Kučanovem dvorišču bi bil dolg čas

  • dusan2 18:07 10.julij 2021.

    Avto v motor, motor vkolesarja Fajonka pa na zamorca

  • Barbara_Strange 11:56 10.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦