''Primerjave z Barço so neumne''

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener madridskega Reala José Mourinho je zavrnil primerjavo med igro belega baleta in Barcelono, saj imata kluba povsem drugačni filozofiji. ''Neumno je primerjati nekaj, kar ni primerljivo,'' je prepričan Portugalec.
Oglej si celoten članek

Primerjave med večnima španskima rivaloma so nekaj vsakdanjega, José Mourinho pa je prepričan, da je takšno početje brezpredmetno. ''Ne moti me, da igro Barcelone primerjajo z našo, ker je neumno primerjati nekaj, kar ni primerljivo,'' je povedal Mou in nadaljeval: ''Z Realom lahko primerjate Borussio Dortmund, ker imamo veliko skupnega. Obenem je mogoče Barcelono primerjati z Arsenalom, ker imajo podobne principe. Madrid and Barça predstavljata različni filozofiji.''
Foto: EPA Mourinho Vilanova Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Španija liga prvens Govorice, da se Real Madrid zanima za prestop Radamela Falcaa, so v polnem teku, zato Mourinho ne želi prilivati dodatnega olja na ogenj. ''O Falcau bi moral govoriti Simeone (trener Atletico Madrida). Vesel sem, da ljudje lepo govorijo o njem. Pravijo, da je dobra oseba, in sam ga zelo rad gledam. Njegov trener je Simeone in to je vse, kar imam povedati,'' je povedal Portugalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.