Šport > Nogomet
20 ogledov

''Primerjave z Barço so neumne''

jose mourinho EPA
Trener madridskega Reala José Mourinho je zavrnil primerjavo med igro belega baleta in Barcelono, saj imata kluba povsem drugačni filozofiji. ''Neumno je primerjati nekaj, kar ni primerljivo,'' je prepričan Portugalec.

Primerjave med večnima španskima rivaloma so nekaj vsakdanjega, José Mourinho pa je prepričan, da je takšno početje brezpredmetno. ''Ne moti me, da igro Barcelone primerjajo z našo, ker je neumno primerjati nekaj, kar ni primerljivo,'' je povedal Mou in nadaljeval: ''Z Realom lahko primerjate Borussio Dortmund, ker imamo veliko skupnega. Obenem je mogoče Barcelono primerjati z Arsenalom, ker imajo podobne principe. Madrid and Barça predstavljata različni filozofiji.''

Mourinho Vilanova Barcelona Real Madrid El Clasico Liga BBVA Španija liga prvens | Avtor: EPA EPA
Govorice, da se Real Madrid zanima za prestop Radamela Falcaa, so v polnem teku, zato Mourinho ne želi prilivati dodatnega olja na ogenj. ''O Falcau bi moral govoriti Simeone (trener Atletico Madrida). Vesel sem, da ljudje lepo govorijo o njem. Pravijo, da je dobra oseba, in sam ga zelo rad gledam. Njegov trener je Simeone in to je vse, kar imam povedati,'' je povedal Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.