Primorje brez generalnega sponzorja

Foto: Žurnal24 bunderla_main
Družba Primorje, d. d., od 1. julija 2011 ne bo več generalni sponzor NK Primorje. Vzroki za takšno odločitev so vezani na gospodarsko krizo in likvidnostne težave.
Oglej si celoten članek

Uprava kluba se je ves čas intenzivno trudila za izboljšanje stanja v klubu, za sestavo konkurenčne ekipe in nadaljevanje obstoja v 1. SNL. V družbi Primorje so vse od svojih začetkov naravnani k podpori lokalne in širše družbene skupnosti. Zavedajo se družbene odgovornosti pri vzgoji mladih v duhu konkurenčnosti in tekmovalnosti, ki je v okrilju mladinske šole NK Primorje dolga leta rojevala tako uspešne športnike kot delavce. Družba Primorje je kot glavni sponzor nogometnemu klubu stala ob strani skoraj šest desetletij, vse od leta 1954. V tem obdobju je NK Primorje prerasel z amaterske na profesionalno raven, dosegal številne uspehe in dolgo krojil sam vrh lestvice 1. SNL. Čeprav družba Primorje ne bo več generalni sponzor, pa bodo nogometnemu klubu tudi v prihodnje pomagali po svojih najboljših močeh, so še zapisali v sporočilu za javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.