Šport > Nogomet
19 ogledov

Primorje brez generalnega sponzorja

bunderla_main Žurnal24 main
Družba Primorje, d. d., od 1. julija 2011 ne bo več generalni sponzor NK Primorje. Vzroki za takšno odločitev so vezani na gospodarsko krizo in likvidnostne težave.

Uprava kluba se je ves čas intenzivno trudila za izboljšanje stanja v klubu, za sestavo konkurenčne ekipe in nadaljevanje obstoja v 1. SNL. V družbi Primorje so vse od svojih začetkov naravnani k podpori lokalne in širše družbene skupnosti. Zavedajo se družbene odgovornosti pri vzgoji mladih v duhu konkurenčnosti in tekmovalnosti, ki je v okrilju mladinske šole NK Primorje dolga leta rojevala tako uspešne športnike kot delavce. Družba Primorje je kot glavni sponzor nogometnemu klubu stala ob strani skoraj šest desetletij, vse od leta 1954. V tem obdobju je NK Primorje prerasel z amaterske na profesionalno raven, dosegal številne uspehe in dolgo krojil sam vrh lestvice 1. SNL. Čeprav družba Primorje ne bo več generalni sponzor, pa bodo nogometnemu klubu tudi v prihodnje pomagali po svojih najboljših močeh, so še zapisali v sporočilu za javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.