Prinesel torto in dobil "batine"

Foto: Žurnal24 Proslavljanje rojstnega dne je na treningu Santosa ušlo nadzoru. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Izraz neslana šala je dobil nove razsežnosti. Igralci Santosa so namreč svojega kolega Ze Eduarda, ki jim je prinesel torto za rojstni dan, napadli z jajci in moko ter priklenili za vratnico! Se tako slavi v Braziliji?
Oglej si celoten članek
Bizarne "čestitke" si poglejte v zavihku video.

Tudi najbolj nedolžna šala lahko hitro uide nadzoru, kar so dokazali brazilski nogometaši Santosa. Nič hudega sluteči nogometaš črno belih Ze Eduardo je soigralcem na trening prinesel torto za rojstni dan, na koncu pa postal žrtev agresivnih soigralcev, pred katerimi ga je rešil šele brazilski reprezentant Neymar. Tudi on bi se kmalu zapletel v obračun.

23. rojstnega dne tako nesrečni igralec še zlepa ne bo pozabil, saj so ga soigralci po začetnem brcanju priklenili za vratnico, na njem razbili jajce in ga posuli z moko. Vse lepo in prav, če ne bi Marcel začel oponašati Dejana Zavca in nesrečnika pretepati kot da je Rafal Jackiewicz. V tistem trenutku je posredoval že omenjeni Neymar in odrinil nasilneža, oba pa so morali nato pred resnejšim pretepom zadržati soigralci. Šokirani Neymar je trening zapustil predčasno, vse pa je ujela kamera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.