Šport > Nogomet
17 ogledov

Prinesel torto in dobil "batine"

Proslavljanje rojstnega dne je na treningu Santosa ušlo nadzoru. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Izraz neslana šala je dobil nove razsežnosti. Igralci Santosa so namreč svojega kolega Ze Eduarda, ki jim je prinesel torto za rojstni dan, napadli z jajci in moko ter priklenili za vratnico! Se tako slavi v Braziliji?
Bizarne "čestitke" si poglejte v zavihku video.

Tudi najbolj nedolžna šala lahko hitro uide nadzoru, kar so dokazali brazilski nogometaši Santosa. Nič hudega sluteči nogometaš črno belih Ze Eduardo je soigralcem na trening prinesel torto za rojstni dan, na koncu pa postal žrtev agresivnih soigralcev, pred katerimi ga je rešil šele brazilski reprezentant Neymar. Tudi on bi se kmalu zapletel v obračun.

23. rojstnega dne tako nesrečni igralec še zlepa ne bo pozabil, saj so ga soigralci po začetnem brcanju priklenili za vratnico, na njem razbili jajce in ga posuli z moko. Vse lepo in prav, če ne bi Marcel začel oponašati Dejana Zavca in nesrečnika pretepati kot da je Rafal Jackiewicz. V tistem trenutku je posredoval že omenjeni Neymar in odrinil nasilneža, oba pa so morali nato pred resnejšim pretepom zadržati soigralci. Šokirani Neymar je trening zapustil predčasno, vse pa je ujela kamera.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.