Pripravljajo nerede tudi za Portugalce

Foto: EPA
Foto: EPA
Na Hrvaškem se bojijo novih potez navijačev, ki so že prekinili dvoboj med Hrvaško in Češko.
Oglej si celoten članek

Hrvaški minister za notranje zadeve Vlaho Orepić je dejal, da so že identificirali 32 oseb, ki so sodelovale v neredih na evropskem prvenstvu v Franciji. "V obravnavi že imamo 18 ljudi, del jih prihaja iz Pule, večina pa iz Splita," je o izgrednikih, ki so se vrnili na Hrvaško, dejal minister in napovedal, da bodo huligani poskušali nerede zakuhati tudi na tekmi osmine finala proti Portugalski.

"Ni nas strah, naredili bomo vse, da jih zaustavimo. Rad bi pa apeliral na te ljudi, da svojega nezadovoljstva ne izkazujejo na takšen način. Obljubljam, da bomo rešili vse probleme, ki jih tarejo," je še dejal Orepić in s tem mislil predvsem na Zdravka Mamića, ki mu mnogi navijači očitajo koruptivnost in prevelik vpliv na vodstvo Hrvaške nogometne zveze.

O Mamiću notranji minister sicer očitno deli kar podobno mnenje kot 'huligani'. Sram naj bi ga bilo zaradi potez, ki so jih ob nestrinjanju z HNS izvedli navijači, a prav tako ga je sram zaradi oseb, ki sedijo v častni loži. "V loži sedi človek, ki ne spoštuje hrvaške zakone in proti kateremu potekajo dve preiskave," je o Mamiću dejal minister.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.