"Pripravljen sem bil umreti v kletki"

Foto: MMA Fighting ortega holloway
Max Holloway je z izjemno predstavo ubranil naslov prvaka v peresno lahki kategoriji.
Oglej si celoten članek

V Torontu sta se na osrednjem dogodku težko pričakovanega spektakla UFC 231 v oktagonu pomerila neporaženi izzivalec Brian Ortega in branilec naslova v peresno lahki kategoriji Max Holloway.

Zmage se je s tehničnim nokavtom v četrti rundi veselil Holloway, potem ko je zdravnik presodil, da okrvavljeni in vidno poškodovani Ortega dvoboja ne more nadaljevati.

Aktualni prvak je svojo statistiko izboljšal na 20-10 (10KO), medtem ko je Ortega doživel sploh prvi poraz v njegovi profesionalni karieri (14-1/3KO).

Holloway je od poraza proti Conorju McGregroju pred več kot petimi leti nanizal že 13 zaporednih zmag pod okriljem UFC-ja in zasluženo velja za enega najboljših borcev na svetu. Obračun z Ortego je bil njegov prvi po več kot letu dni, v katerem je imel nekaj težav s poškodbami.

Ortega je po dvoboju moral v bolnišnico, kasneje pa se je oglasil na družbenih omrežjih in se opredelil do zdravniške odločitve. "Zdravnik je ustavil dvoboj in jaz se strinjam z njim. Zlomljena nos in palec. Pripravljen sem bil umreti v ringu. Sinoči je bil Maxov večer. Vrnil se bom. Hvala vsem, ki ste verjeli vame in me podpirali," je zapisal 27-letni Američan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.