Pripravljeni na podporo Jesenicam

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pri Slovenski industriji jekla so v naslednji sezoni pripravljeni podpreti jeseniški hikej, a ob določenih zahtevah.
Oglej si celoten članek

Slovenska industrija jekla, ki ima v lasti med drugimi tudi jeseniški Acroni, bi bila še vedno pripravljena sponzorirati hokejski klub Jesenice, vendar v primeru, da bi k temu pristopili tudi drugi sponzorji. Med zahtevami pa je tudi, da bi bilo poslovanje kluba bolj transparentno, je danes v Ljubljani povedal prvi mož SIJ Anton Černih.

Kot je dejal, s sponzorstvom za letošnjo sezono ne bo nič, ker je že september, stvari pa potekajo počasi. Bi pa bil pripravljen SIJ v prihodnje biti tudi glavni sponzor kluba, če bi se upoštevalo omenjeno. "SIJ bi dal sredstva, vendar ne želimo tega, da znova ne bi vedeli, za kaj se denar porablja oz. da se porablja nenamensko," je poudaril.

Jeseniški hokejski klub je bil večkrat slovenski prvak, prej pa tudi jugoslovanski. Pred dvema letoma je klub razglasil stečaj in bil razpuščen. Jeseniški članski hokej zdaj predstavlja klub HDD Jesenice, ki se bo danes prvič v tej sezoni pomeril s Telemach Olimpijo. Prijateljski dvoboj se bo v dvorani Podmežakla začel ob 19. uri. Jeseničani bodo sicer v tej sezoni igrali v mednarodni ligi INL, Ljubljančani pa v razširjenem avstrijskem prvenstvu - ligi Ebel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.