Pritožba Barcelone zavrnjena

Foto: Epa
Foto: Epa
Pritožba Barcelone neuspešna, kazen Lewandowskemu ostaja.
Oglej si celoten članek

Poljski zvezdnik katalonskega nogometnega velikana Barcelone Robert Lewandowski bo moral prve tri tekme svoje ekipe po nadaljevanju sezone izpustiti, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Špansko športno razsodišče je namreč zavrnilo pritožbo Barcelone na kazen prepovedi nastopa na treh tekmah, ki jo je Lewandowski dobil na dvoboju z Osasuno.

Kot poročajo španski športni mediji, je špansko športno razsodišče (TAD) po večurni obravnavi odločilo, da pritožbo Barcelone zavrne. To pomeni, da katalonski klub na svojega zvezdnika ne bo mogel računati na tekmah z Espanyolom, madridskim Atleticom in Getafejem.

Kazen je vodstvo tekmovanja izreklo po tekmi Barcelona - Osasuna v začetku novembra, na kateri je Poljak dobil dva rumena kartona in bil izključen. Dobil je eno tekmo prepovedi zaradi prejetih kartonov, še dve pa zaradi poteze ob odhodu z zelenice, ki se je nanašala na sodnika Gila Manzana.

Prepoved velja za ligaške tekme, Lewandowski pa bo lahko igral na tekmah španskega pokala in superpokala v začetku januarja.

Za poljskega zvezdnika je bil to prvi rdeč karton po devetih letih in pol. Pred tem je moral nazadnje z igrišča februarja 2013, ko je še igral za Borussio Dortmund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.