Priznana teniška sodnica osumljena umora

Foto: EPA
Foto: EPA
Policija v New Yorku je aretirala 70-letno teniško linijsko sodnico, ker naj bi z udarci pokončala svojega desetletje starejšega moža. Američanka se je sicer pripravljala na začetek US Opna, zadnjega grand slama v letošnji sezoni.
Oglej si celoten članek

Policija je priprla 70-letno Lois Ann Goodman, ker je osumljena umora svojega 80-letnega moža. Znana teniška linijska sodnica, ki bi predvidoma morala soditi tudi v New Yorku, naj bi aprila s kavnim lončkom do smrti pretepla svojega moža. Trenutno je v zaporu v New Yorku, kjer čaka na predajo policiji zahodne obale.

Zapisnik losangeleške policije navaja, da je Goodmanova obvestila oblasti o smrti partnerja, ki naj bi padel po stopnicah. V njunem domu niso našli sledi nasilnega vstopa, po temeljitem pregledu pa so našli polomljen kavni lonček, ki naj bi se ujemal s poškodbami pokojnega moža. Policija zdaj preiskuje ozadje njunega zakona in išče motiv.

Lois Ann Goodman je v teniških krogih dobro poznana in je kot linijska sodnica sodelovala na zadnjih desetih izvedbah grand slama v New Yorku. Predstavniki teniške zveze niso vedeli, da je Američanka osumljena umora. US Open se začne v ponedeljek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.