Šport
25 ogledov

Priznana teniška sodnica osumljena umora

linijska sodnica tenis EPA
Policija v New Yorku je aretirala 70-letno teniško linijsko sodnico, ker naj bi z udarci pokončala svojega desetletje starejšega moža. Američanka se je sicer pripravljala na začetek US Opna, zadnjega grand slama v letošnji sezoni.

Policija je priprla 70-letno Lois Ann Goodman, ker je osumljena umora svojega 80-letnega moža. Znana teniška linijska sodnica, ki bi predvidoma morala soditi tudi v New Yorku, naj bi aprila s kavnim lončkom do smrti pretepla svojega moža. Trenutno je v zaporu v New Yorku, kjer čaka na predajo policiji zahodne obale.

Zapisnik losangeleške policije navaja, da je Goodmanova obvestila oblasti o smrti partnerja, ki naj bi padel po stopnicah. V njunem domu niso našli sledi nasilnega vstopa, po temeljitem pregledu pa so našli polomljen kavni lonček, ki naj bi se ujemal s poškodbami pokojnega moža. Policija zdaj preiskuje ozadje njunega zakona in išče motiv.

Lois Ann Goodman je v teniških krogih dobro poznana in je kot linijska sodnica sodelovala na zadnjih desetih izvedbah grand slama v New Yorku. Predstavniki teniške zveze niso vedeli, da je Američanka osumljena umora. US Open se začne v ponedeljek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.