Prizor, ki presega nogomet

Foto: NK Olimpija/SPS stefan savić
Mlademu navijaču vezista Olimpije bodo ti trenutki za vedno ostali v spominu.
Oglej si celoten članek

Avstrijski nogometaš Stefan Savić, ki se je leta 2017 pridružil slovenskemu državnemu prvaku, je po tekmi med Olimpijo in Gorico poskrbel za prisrčen prizor pred tribuno družinskega sektorja.

Savić je mlademu obiskovalcu, ki je njegov zvest navijač, podaril dres in mu namenil nekaj dragocenih trenutkov.

Po preiskavah Takšno je stanje nogometašev Gorice

Olimpija je podrobnosti in ozadje srečanja predstavila na uradni spletni strani. "Savić je v minulih dneh prejel sporočilo staršev mladega Vala, ki pravi, da je največji navijač Stefana Savića. Tako zelo velik navijač, da ob obisku frizerja naroči, naj ga ostrižejo "na Savića!", njegova največja želja pa je bila, da za nekaj sekund spregovori s svojim idolom. Stefan je kontaktiral starše in jim naročil, naj po tekmi Vala pripeljejo do roba igrišča, on pa je poskrbel za sijajno potezo," so zapisali Ljubljančani.

Savić o svoji nameri ni obvestil nikogar, a sta fotograf in snemalec Olimpije dovolj zbrana, da sta trenutek ujela v objektiv.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.