Šport > Nogomet
1660 ogledov

Takšno je stanje nogometašev Gorice

UKC Ljubljana Anže Petkovšek
Slovenski prvoligaš je delil podrobnosti zdravstvenega stanja Grege Sorčana in Žige Lipuščka.

Nogometaša Gorice sta se poškodovala v zaključku prvega polčasa tekme Prve Lige TS v Stožicah, kjer sta v silovitem trčenju, v katerega je bil vpleten še branilec Olimpije Macky Bagnack, utrpela pretres možganov.

Prva Liga TS Šport Dva igralca po grozljivem trku pristala v UKC

Lipušček in Sorčan sta bila na zelenici deležna takojšnje zdravniške pomoči, na pomoč pa so jima priskočili tudi iz ljubljanskega tabora, za kar se jim v Gorici iskreno zahvaljujejo. Državni pravki so se nato izkazali s še eno lepo gesto, saj so na družbenih omrežjih obema zaželeli čim hitrejše okrevanje.

O zdravstvenem stanju obeh igralcev je za uradno spletno stran nogometnega kluba ND Gorica spregovoril trener Miran Srebrnič: "Ob prihodu v bolnišnico sta opravila številne raziskave in preglede. Čez noč sta ostala na opazovanju v Ljubljani, saj sta utrpela pretres možganov. Udarce v glavo je potrebno resno jemati, kajti zdravje je na prvem mestu. Zdravniki so ugotovili, da z njima ni nič hujšega, zato se bosta danes lahko vrnila domov. Gre za dva igralca, za katera lahko rečem, da sta bila v najboljši formi, in upam, da se bosta čim prej vrnila na nogometne zelenice. V nasprotnem primeru bomo poiskali druge rešitve, zato pa vsi fantje trenirajo in so del moštva."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice