Šport > Nogomet
3295 ogledov

Dva igralca po grozljivem trku pristala v UKC

Stožice
Na tekmi Prve Lige v Stožicah je prišlo do neljubega incidenta.

V 10. krogu Prve Lige TS sta se v Ljubljani pomerila domača Olimpija in gostujoče Gorica. Tekma se je končala brez zmagovalca (2:2), Olimpija pa se je z osvojeno točko obdržala na drugem mestu prvenstvene razpredelnice, kjer ima zdaj šest točk manj od Maribora in točko več od Gorice.

Tekmo med Olimpijo in Gorico je zaznamoval neprijeten dogodek, ki se je zgodil tik pred iztekom prvega polččasa. Po podaji Roka Kronavetra je pred vrati gostujoče ekipe prišlo do silovitega trčenja med branilcem Žigom Lipuščkom in vratarjem Gregom Sorčanom. Nogometaša Gorice sta v trku, v katerega je bil vpleten še branilec Macky Bagnack, utrpela precej resne poškodbe.

Med odmorom sta bila tako Sorčan kot Lipušček zaradi pretresa možganov odpeljana v UKC Ljubljana, kjer bosta ostala na opazovanju. V igri sta ju zamenjala Januš Štrukelj ter Matija Kavčič.

V taboru slovenskega prvaka so obema nogometašema zaželeli čim hitrejši povratek na zelenice. "Gregi Sorčanu in Žigi Lipuščku želimo hitro okrevanje. Želimo vaju kmalu znova videti na zelenicah!" so zapisali Ljubljančani.

Komentarjev 1
  • Lara_Woodhouse 16:29 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščite našo spletn0 stran za več podrobnosti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice