Prizorišči final Lige prvakov 2015 in 2016

Foto: EPA san siro nogometni stadion Foto: EPA berlin olimpijski stadion nogometni stadion
Finale evropske nogometne lige prvakov bo leta 2015 gostil Berlin, leto pozneje pa bo odločilna tekma najprestižnejšega klubskega tekmovanja na sporedu v Milanu, danes poročajo italijanski in nemški mediji. Finale LP prihodnje leto bo v Londonu na Wembleyju, leta 2014 pa v Lizboni na stadionu luči.
Oglej si celoten članek

Časnika Bild in Gazzetta dello Sport pišeta, da bo finale leta 2015 na olimpijskem stadionu v Berlinu, leto pozneje pa bo finale na stadionu Guiseppe Meazza v Milanu, čeprav bo Evropska nogometna zveza Uefa prireditelja finalov uradno obelodanila šele marca prihodnje leto.

Predsednik nemške nogometne zveze Wolfgang Niersbach sicer informacije ni želel potrditi, a je za Bild dejal, da imajo pri nemški zvezi "upravičeno veliko upanja, da bo finale lige prvakov na sporedu v Berlinu". Milanski stadion, znan tudi kot San Siro, je že trikrat gostil finale elitnega evropskega tekmovanja; leta 1965, 1970 in 2001.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.