Šport > Nogomet
57 ogledov

Prizorišči final Lige prvakov 2015 in 2016

san siro nogometni stadion
1/2
EPA
Finale evropske nogometne lige prvakov bo leta 2015 gostil Berlin, leto pozneje pa bo odločilna tekma najprestižnejšega klubskega tekmovanja na sporedu v Milanu, danes poročajo italijanski in nemški mediji. Finale LP prihodnje leto bo v Londonu na Wembleyju, leta 2014 pa v Lizboni na stadionu luči.

Časnika Bild in Gazzetta dello Sport pišeta, da bo finale leta 2015 na olimpijskem stadionu v Berlinu, leto pozneje pa bo finale na stadionu Guiseppe Meazza v Milanu, čeprav bo Evropska nogometna zveza Uefa prireditelja finalov uradno obelodanila šele marca prihodnje leto.

Predsednik nemške nogometne zveze Wolfgang Niersbach sicer informacije ni želel potrditi, a je za Bild dejal, da imajo pri nemški zvezi "upravičeno veliko upanja, da bo finale lige prvakov na sporedu v Berlinu". Milanski stadion, znan tudi kot San Siro, je že trikrat gostil finale elitnega evropskega tekmovanja; leta 1965, 1970 in 2001.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.