Profesor pričakan kot junak

Foto: KZS
Foto: KZS
Po uspehu slovenske reprezentance v 3x3 košarki so učenci trboveljske osnovne šole pripravili sprejem za svojega profesorja.
Oglej si celoten članek

Slovenija je v košarki 3x3 na nedavnem svetovnem prvenstvu v kitajskem Guangzhouju osvojila bronasto medaljo. Za slovensko izbrano vrsto, ki je zaostala le za prvaki iz Srbije in podprvaki iz ZDA (z Američani je Slovenija klonila v polfinalu), so nastopili Simon Finžgar, Anže Srebovt, Adin Kavgić in Gašper Ovnik

Slednji je profesor športne vzgoje na eni od trboveljskih osnovnih šol in sicer na OŠ Ivana Cankarja. Ob vrnitvi s Kitajske so mu učenci omenjene šole v ponedeljek zjutraj v telovadnici pripravili lep sprejem, primeren njegovemu športnemu uspehu.

Ob ovacijah in vzklikanju je presrečni 34-letni Ovnik, ki sicer igra tudi v 3. SKL za Hrastnik, z nasmehom dejal: "Počasi to ratuje že kičasto!" Podoben sprejem so profesorju namreč pripravili tudi pred nekaj tedni, ko se je okitil z naslovom evropskega prvaka.  

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.