Šport > Košarka
72 ogledov

Profesor pričakan kot junak

Gašper Ovnik KZS
Po uspehu slovenske reprezentance v 3x3 košarki so učenci trboveljske osnovne šole pripravili sprejem za svojega profesorja.

Slovenija je v košarki 3x3 na nedavnem svetovnem prvenstvu v kitajskem Guangzhouju osvojila bronasto medaljo. Za slovensko izbrano vrsto, ki je zaostala le za prvaki iz Srbije in podprvaki iz ZDA (z Američani je Slovenija klonila v polfinalu), so nastopili Simon Finžgar, Anže Srebovt, Adin Kavgić in Gašper Ovnik

Slednji je profesor športne vzgoje na eni od trboveljskih osnovnih šol in sicer na OŠ Ivana Cankarja. Ob vrnitvi s Kitajske so mu učenci omenjene šole v ponedeljek zjutraj v telovadnici pripravili lep sprejem, primeren njegovemu športnemu uspehu.

Ob ovacijah in vzklikanju je presrečni 34-letni Ovnik, ki sicer igra tudi v 3. SKL za Hrastnik, z nasmehom dejal: "Počasi to ratuje že kičasto!" Podoben sprejem so profesorju namreč pripravili tudi pred nekaj tedni, ko se je okitil z naslovom evropskega prvaka.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.