''Prosim vas, nikoli več ne sodite''

Foto: Rtl.hr
Foto: Rtl.hr
Matjaž Kek je imel po prvi polfinalni tekmi hrvaškega pokala, ki se je končala z zmago Dinama (2:1), veliko pripomb na sojenje Bruna Marića.
Oglej si celoten članek

Dinamo Zagreb je na prvem polfinalnem obračunu na domačem stadionu Maksimir premagal Rijeko (2:1), po tekmi pa je prišlo do verbalnega obračunavanja med slovenskim trenerjem Matjažem Kekom in glavnim sodnikom Brunom Marićem.

''Prosim vas, nikoli več ne sodite, prosim,'' je sodniku dejal nekdanji slovenski selektor, Marić pa mu je zagrozil: ''Samo še eno besedo in prijavil vas bom.'' Kek se ni dal: ''Samo pogovarjam se, ogoljufali ste nas,'' je odvrnil.

Jabolko spora sega v 76. minuto pokalnega srečanja, ko so nogometaši Rijeke po prekršku nad Ivanom Tomečakom zahtevali enajstmetrovko. Branilec Rijeke je sicer kasneje zanikal, da je bil kontakt vreden najstrožje kazen. ''To je bila težka situacija za sodnika, vendar mislim, da je bilo vse v skladu s pravili. Sodnik ni naredil napake, ker ni dosodil enajstmetrovke,'' je priznal Tomečak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.