Prosinečki od Zvezde zahteva 130.000€

Foto: Saša Despot Robert Prosinečki
Foto: Saša Despot Robert Prosinečki
Hrvaški nogometni strateg Robert Prosinečki od nekdanjega delodajalca iz Beograda Crvene zvezde zahteva poplačilo vseh neizplačanih plač v višini 130.000 evrov vključno z zamudnimi obrestmi, je danes poročal hrvaški novičarski portal index.hr.
Oglej si celoten članek

Šestinštiridesetletni Robert Prosinečki, ki je v svoji nogometni karieri zaigral tudi za ljubljansko Olimpijo, je Crveno zvezdo prek svojega pravnega zastopnika Nikole Badovinca prijavil disciplinski komisiji Mednarodne nogometne zveze Fifa zaradi neupoštevanja finančnih obveznosti ter zahteval sprejetje kazenskih ukrepov proti Crveni zvezdi.

V beograjskem klubu se na zahtevek Prosinečkega niso pritožili na mednarodnem športnem razsodišču Cas v Lozani, kar pomeni, da je zahteva postala pravnomočna.

Zdaj na delu v Azerbajdžanu

Nekdanji jugoslovanski in hrvaški nogometni as ter igralec Crvene zvezde je po koncu kariere začel delovati kot nogometni trener. V Crveno zvezdo se je leta 2010 vrnil kot trener, a sta se beograjski klub in hrvaški trener leta 2012 sporazumno razšla. Prosinečki je trenutno selektor azerbajdžanske nogometne reprezentance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.