Šport
38 ogledov

Prosinečki od Zvezde zahteva 130.000€

Robert Prosinečki Olimpija Crvena Zvezda Stožice Saša Despot Robert Prosinečki
Hrvaški nogometni strateg Robert Prosinečki od nekdanjega delodajalca iz Beograda Crvene zvezde zahteva poplačilo vseh neizplačanih plač v višini 130.000 evrov vključno z zamudnimi obrestmi, je danes poročal hrvaški novičarski portal index.hr.

Šestinštiridesetletni Robert Prosinečki, ki je v svoji nogometni karieri zaigral tudi za ljubljansko Olimpijo, je Crveno zvezdo prek svojega pravnega zastopnika Nikole Badovinca prijavil disciplinski komisiji Mednarodne nogometne zveze Fifa zaradi neupoštevanja finančnih obveznosti ter zahteval sprejetje kazenskih ukrepov proti Crveni zvezdi.

V beograjskem klubu se na zahtevek Prosinečkega niso pritožili na mednarodnem športnem razsodišču Cas v Lozani, kar pomeni, da je zahteva postala pravnomočna.

Zdaj na delu v Azerbajdžanu

Nekdanji jugoslovanski in hrvaški nogometni as ter igralec Crvene zvezde je po koncu kariere začel delovati kot nogometni trener. V Crveno zvezdo se je leta 2010 vrnil kot trener, a sta se beograjski klub in hrvaški trener leta 2012 sporazumno razšla. Prosinečki je trenutno selektor azerbajdžanske nogometne reprezentance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.