Protega: "Iličić ima še rezerve''

Foto: Žurnal24 Maribor je bil za 22-letnega Kranjčana odlična odskočna deska v njegovi karieri.
Žurnal24 je, potem ko je v javnost pricurljala neuradna novica o tem, da se bo Josip Iličić iz Maribora preselil v Palermo, pri nekdanjih nogometaših preveril, kaj to pomeni za novopečenega reprezentanta.
Oglej si celoten članek

Nekdanji reprezentant Alfred Jermaniš meni, da je prestop Kranjčana dobrodošel tudi za reprezentanco: "S takim nogometnim znanjem, kot ga ima, je sploh nesmiselno govoriti, ali je za njegov odhod v tujino prezgodaj ali prepozno. Od tega bo imela korist tudi reprezentanca, saj se bo Iličić zdaj kalil na višji ravni."

Nenad Protega, nekdanji športni direktor Interblocka, razlaga, da ima Iličić še veliko rezerv. "Josip je enkrat moral eksplodirati. Upam, da se je naučil vztrajnosti. Moral se bo še naprej dokazovati, in če mu bo to uspelo, ima pred seboj lepo kariero. Rezerve ima v mentalni pripravljenosti."

Branko Oblak, nekdanji slovenski selektor, pa pravi, da je za Iličića dobro, da zapušča Slovenijo. "Gre za nadarjenega igralca, ki mu primanjkuje bojevitosti. Sicer pa menim, da je za vsakega igralca, ki izstopa, koristno, da čim prej zapusti slovenski prostor, saj liga ni dovolj kakovostna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.