Protesti zaradi odhoda igralca

Foto: EPA wesley sneijder
V Istanbulu so navijači nezadovoljni s potezo kluba.
Oglej si celoten članek

Turški nogometni velikan Galatasaray je sporočil, da nizozemski reprezentant Wesley Sneijder po štirih sezonah v Istanbulu sporazumno zapušča klub. Sneijder je v Turčiji postal prvi ljubljenec navijačev Galatasaraya, zato je novica o njegovem odhodu sprožila proteste pred sedežem kluba, navijači pa so zahtevali odstop predsednika Dursuna Ozbeka.

Triintridesetletni Sneijder se je turškemu klubu pridružil januarja 2013, za ekipo pa je v 175 nastopih dosegel 46 golov. Za zdaj še ni znano, kje bo Nizozemec nadaljeval kariero, a mediji špekulirajo da bi se lahko odpravil onkraj Atlantika v ameriško ligo.

Zamenjal klub v Bundesligi

Nemški nogometni prvoligaš Schalke je v svoje vrste zvabil Bastiana Oczipko, ki je doslej nosil dres prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, sta danes potrdila oba kluba. Osemindvajsetletnik je s Schalkejem podpisal triletno pogodbo, finančne podrobnosti prestopa pa za zdaj niso znane.

Oczipka je bil član Eintrachta od leta 2012, v bundesligi pa je igral še za Bayer Leverkusen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.