Proti sanjski ekipi

Foto: Aleš Fevžer/Union Olimpija
Foto: Aleš Fevžer/Union Olimpija
Evroliga. Olimpija se bo ob 20.45 v dvorani Stožice pomerila s turškim sanjskim moštvom.
Oglej si celoten članek

Košarka. “Potrebujemo najboljšo tekmo do zdaj in potrebujemo polno dvorano, če se želimo kosati s Fenerbahçejem, ki ima v tej sezoni izjemno visoke cilje. V zadnjih letih je ta klub zapravil veliko denarja, dosegel pa bolj malo. Turki lahko igrajo z 12 igralci. Gre za pravo sanjsko moštvo z novim trenerjem Simonejem Pianigianijem, ki je Sieno večkrat popeljal na zaključni turnir,” je o tokratnem tekmecu s spoštovanjem spregovoril trener Uniona Olimpije Sašo Filipovski in dodal: “Za uspeh bomo potrebovali veliko koncentracije in čim manj napak v igri.”

“Imamo boljšo ekipo”

Turška ekipa je v Ljubljano prišla optimistično razpoložena. “Pričakujem težko tekmo, saj se bomo pomerili z dobrim in mladim moštvom, ki se je izkazalo z gostujočo zmago nad Cantùjem. Ne bo nam lahko, a imamo bolj izkušeno in predvsem boljšo ekipo kot tekmec. Pričakujem zmago,” je tako dejal hrvaški košarkar v vrstah Fenerbahçeja Bojan Bogdanović, trener Pianigiani pa meni: “Vse tekme v Evroligi so težke. Težko bo, saj ima Olimpija odlično vzdušje v svoji dvorani. Psihično bomo morali biti močni, nadzirati pa moramo ritem tekme.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.