Provokacije ZZ-ja

Foto: Nino Verdnik Zlatko Zahovič je sklenil še en odličen posel. (Foto: Nino Verdnik) Foto: Nino Verdnik Zlatko Zahovi%C4%8D Zahovi%C4%87 Zahovic klop za rezerve sportni direktor %C5%A1 Foto: Žurnal24 zahovic_plosk_sad Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 zahovic_celje_main_katic Foto: Žurnal24 zahovic15_sad_spo_220508_main Foto: Žurnal24 nzs14_sad_zahovic_191207
Športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahović je po zadnjem večnem derbiju med našimi bralci dvignil veliko prahu z izjavo, da je Olimpija daleč najslabša ekipa v slovenskem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Mnogo naših bralcev je bilo razburjenih nad izjavo Zlatka Zahovića po derbiju z Olimpijo, ki se je končal brez zmagovalca (0:0). Mnogi so bili mnenja, da je po svojih provokacijah podoben trenerju Reala iz Madrida Joseju Mourinhu, ki s svojimi izjavami pogosto zasenči slabše predstave svojega moštva. Športni direktor Maribora je po tekmi o razpletu srečanja dejal: "Po drugi strani smo imeli veliko sreče, saj smo igrali proti najslabši ekipi v ligi in če ne bi bilo tako, bi gotovo izgubili. Ponavljam, če ne bi igrali proti tako slabi ekipi Olimpije, ampak proti katerikoli drugi slovenski ekipi, bi danes izgubili."

V fotogaleriji si preberite nekatere izmed najbolj spornih izjav Zlatka Zahovića, svoje mnenje pa lahko izrazite v komentarjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.