Šport > Nogomet
19 ogledov

Provokacije ZZ-ja

Zlatko Zahovič je sklenil še en odličen posel. (Foto: Nino Verdnik)
1/12
Nino Verdnik
Športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahović je po zadnjem večnem derbiju med našimi bralci dvignil veliko prahu z izjavo, da je Olimpija daleč najslabša ekipa v slovenskem prvenstvu.

Mnogo naših bralcev je bilo razburjenih nad izjavo Zlatka Zahovića po derbiju z Olimpijo, ki se je končal brez zmagovalca (0:0). Mnogi so bili mnenja, da je po svojih provokacijah podoben trenerju Reala iz Madrida Joseju Mourinhu, ki s svojimi izjavami pogosto zasenči slabše predstave svojega moštva. Športni direktor Maribora je po tekmi o razpletu srečanja dejal: "Po drugi strani smo imeli veliko sreče, saj smo igrali proti najslabši ekipi v ligi in če ne bi bilo tako, bi gotovo izgubili. Ponavljam, če ne bi igrali proti tako slabi ekipi Olimpije, ampak proti katerikoli drugi slovenski ekipi, bi danes izgubili."

V fotogaleriji si preberite nekatere izmed najbolj spornih izjav Zlatka Zahovića, svoje mnenje pa lahko izrazite v komentarjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.