Provokativen odgovor Olimpije na mariborske pritožbe

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pri aktualnih državnih prvakih so se odzvali na novinarsko konferenco, sklicano s strani NK Maribor.
Oglej si celoten članek

Maribor je v torek dopoldne sklical novinarje in predstavil svoje videnje sojenja v letošnji sezoni Prve lige TS. Štajerci so se pritoževali nad napakami, nespoštljivo komunikacijo in delegiranjem sodnikov.

Izpostavili napake Mariborčani ostro udarili po sodnikih

Poslovni direktor Maribora Bojan Ban in trener Darko Milanič sta se obregnila ob določene situacije, govora je bilo o različnem presojanju na tekmah Maribora in Olimpije. 

Vse skupaj so vijoličasti pospremili tudi z video materialom. In prav to so izkoristili v taboru Olimpije, da so vtrli dodatne soli na rano. "Ko skličeš novinarsko konferenco, da lahko gledaš tekme Olimpije," je ljubljanski klub sarkastično zapisal na svojem Twitter računu.

Rivalstvo se nadaljuje ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:26 30. Oktober 2018.

    Mariboru želim uravnovešene ljudi za vodenje kluba!

  • 12:16 30. Oktober 2018.

    To mi delajte...Zeleno srce...za vedno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.