Prva kazen za odmeven incident

Foto: Epa
Foto: Epa
Kljub opravičilu bo čutil tekmovalne in finančne posledice.
Oglej si celoten članek

Nemški teniški igralec Alexander Zverev je prejel prvo kazen za divjanje z loparjem na turnirju v Acapulcu. Teniška zveza ATP mu je naložila odvzem denarne nagrade in točk s turnirja v Mehiki ter dodatno kazen 40.000 ameriških dolarjev (35.700 evrov). Nadaljuje tudi preiskavo dogodka, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Tretji igralec sveta je po porazu v dvojicah jezo stresel nad sodnikom in z loparjem večkrat udaril po stolu, na katerem je še vedno sedel glavni sodnik dvoboja. Po incidentu ga je ATP že v sredo izključila s turnirja.

Grozljiv izpad Škandal, kot ga še ni bilo: z loparjem nad sodnika!

Nemški tenisač se je nekaj ur po incidentu sicer opravičil za nepremišljeno dejanje. Sporočil je, da je bilo obnašanje povsem nesprejemljivo ter da si bo vzel nekaj časa za razmislek o tem, kaj je naredil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.