Šport
2278 ogledov

Škandal, kot ga še ni bilo: z loparjem nad sodnika!

Alexander Zverev Print Screen
Neverjeten izpad tretjega igralca sveta, s katerim si je prislužil izključitev s turnirja.

Olimpijski prvak v tenisu Alexander Zverev si je zaradi "nešportnega obnašanja" prislužil diskvalifikacijo s turnirja ATP v Acapulcu. Tretji igralec sveta je po porazu v dvojicah jezo stresel nad sodnikom in z loparjem večkrat udaril v stol, na katerem je še vedno sedel glavni sodnik dvoboja.

Zverev po porazu v dvojicah z Brazilcem Marcelom Melom z 2:6, 6:4 in 6:10 proti britansko-finskemu paru Lloyd Glasspool - Harri Heliövaara ni znal nadzorovati svoje jeze. Na incident se je nemudoma odzvalo združenje ATP in igralca izključilo z odprtega prvenstva Mehike tako s tekmovanja posameznikov kot dvojic.

Alexander Zverev | Avtor: Epa Epa

Zverev je v Mehiki branil lansko zmago. V torek zgodaj zjutraj je zmagal v prvem krogu posameznikov proti Američanu Jensonu Brooksbyju po treh urah in 20 minutah igre s 3:6, 7:6 (10) in 6:2. Tekma se je končala šele ob 4.55 zjutraj, po informacijah združenja ATP je to najpozneje v zgodovini turneje.

V osmini finala bi moral Zverev danes igrati proti rojaku Petru Gojowczyku, zdaj pa je 32-letnik iz Münchna brez boja napredoval v četrtfinale.

Komentarjev 1
  • Evangelina_Moore 13:33 23.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎