Prva mama na svetu, ki se lahko pohvali s tem

Foto: Twitter Donna Kelce, mati Travisa in Jasona.
Foto: Reševalni pas/Twitter Donna Kelce, mati Travisa in Jasona.
Čaka jo ena največjih dilem v življenju.
Oglej si celoten članek

V nedeljo smo dobili ekipi, ki se bosta pomerili v letošnjem Super bowlu. Kansas City Chiefs so za slavje v konferenci AFC premagali Cincinnati Bengals (23:20), Philadelphia Eagles so za zmago v konferenci NFC porazili San Francisco 49ers (31:7).

Video Drama na Arrowheadu, demontaža v mestu bratske ljubezni

Eno glavnih orožij ekipe Chiefs je "tight end" Travis Kelce. Gre za enega zgodovinsko najbolj dominantnih igralcev na svoji poziciji, ki izjemno plodno sodeluje s podajalcem Patrickom Mahomesom.

Foto: Profimedia Travis Kelce

Pomemben člen izjemne napadalne linije moštva Eagles je 35-letni center Jason Kelce. Gre za starejšega brata omenjenega Travisa, ta je dve leti mlajši od Jasona.

Foto: Profimedia Jason Kelce

In tako se bo prvič v zgodovini zgodilo, da se bosta v Super bowlu pomerila brata. Sicer se ne bosta neposredno srečala med tekmo, saj oba igrata v napadu, toda vendarle gre za zanimiv družinski dvoboj.

Njuna mama Donna Kelce je v teh dneh lahko zelo ponosna. Za koga bo navijala čez slaba dva tedna v Arizoni, ni znano. Najbrž kar za oba. A zmagovalec bo lahko le eden od njiju ...

Stavnice v vlogo rahlih favoritov postavljajo fante iz Philadelphie, ki so svoj edini naslov osvojili pred petimi leti. Kansas City je bil nazadnje prvak pred tremi leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.