Šport
1896 ogledov

Prva mama na svetu, ki se lahko pohvali s tem

Donna Kelce Reševalni pas/Twitter Donna Kelce, mati Travisa in Jasona.
Čaka jo ena največjih dilem v življenju.

V nedeljo smo dobili ekipi, ki se bosta pomerili v letošnjem Super bowlu. Kansas City Chiefs so za slavje v konferenci AFC premagali Cincinnati Bengals (23:20), Philadelphia Eagles so za zmago v konferenci NFC porazili San Francisco 49ers (31:7).

Kansas City Chiefs Video Šport Drama na Arrowheadu, demontaža v mestu bratske ljubezni

Eno glavnih orožij ekipe Chiefs je "tight end" Travis Kelce. Gre za enega zgodovinsko najbolj dominantnih igralcev na svoji poziciji, ki izjemno plodno sodeluje s podajalcem Patrickom Mahomesom.

Travis Kelce | Avtor: Profimedia Profimedia

Pomemben člen izjemne napadalne linije moštva Eagles je 35-letni center Jason Kelce. Gre za starejšega brata omenjenega Travisa, ta je dve leti mlajši od Jasona.

Jason Kelce | Avtor: Profimedia Profimedia

In tako se bo prvič v zgodovini zgodilo, da se bosta v Super bowlu pomerila brata. Sicer se ne bosta neposredno srečala med tekmo, saj oba igrata v napadu, toda vendarle gre za zanimiv družinski dvoboj.

Njuna mama Donna Kelce je v teh dneh lahko zelo ponosna. Za koga bo navijala čez slaba dva tedna v Arizoni, ni znano. Najbrž kar za oba. A zmagovalec bo lahko le eden od njiju ...

Stavnice v vlogo rahlih favoritov postavljajo fante iz Philadelphie, ki so svoj edini naslov osvojili pred petimi leti. Kansas City je bil nazadnje prvak pred tremi leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.