Prva tekma končnice, veliki zvezdnik pa na telefonu

Embiid je ujezil svoje navijače.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Philadelphie so na prvi tekmi končnice proti Brooklynu doživeli neprijetno presenečenje, saj so na domači tekmi izgubili s 102:111 in tako v seriji izgubili prednost tekme več na svojem parketu. Mrežice so zasluženo zmagale, vodile so večji del tekme. Da bi bilo ogorčenje domačih navijačev, ki so svoje ljubljence z igrišča pospremili z žvižgi, še večje, je poskrbel prvi zvezdnik moštva Joel Embiid.

Kamerunca, ki je bil zaradi težav s kolenom vprašljiv za tekmo, a je kasneje vseeno zaigral, so namreč kamere v četrti četrtini ujele pri gledanju na telefon soigralca Amirja Johnsona, boj na parketu pa ga očitno ni pretirano zanimal.

"To je povsem nesprejemljivo. S tem bomo opravili interno v klubu in to zelo hitro," je največjemu zvezdniku moštva zagrozil trener Philadelphie Brett Brown. Embiid je v svojo obrambo izjavil: "Na telefon sem pogledal samo zato, ker mi je Amir dejal, da je njegova hči zelo bolna. Preverjal je, kako je z njo."  

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.