Šport > Košarka
1245 ogledov

Prva tekma končnice, veliki zvezdnik pa na telefonu

Embiid je ujezil svoje navijače.

Košarkarji Philadelphie so na prvi tekmi končnice proti Brooklynu doživeli neprijetno presenečenje, saj so na domači tekmi izgubili s 102:111 in tako v seriji izgubili prednost tekme več na svojem parketu. Mrežice so zasluženo zmagale, vodile so večji del tekme. Da bi bilo ogorčenje domačih navijačev, ki so svoje ljubljence z igrišča pospremili z žvižgi, še večje, je poskrbel prvi zvezdnik moštva Joel Embiid.

Kamerunca, ki je bil zaradi težav s kolenom vprašljiv za tekmo, a je kasneje vseeno zaigral, so namreč kamere v četrti četrtini ujele pri gledanju na telefon soigralca Amirja Johnsona, boj na parketu pa ga očitno ni pretirano zanimal.

"To je povsem nesprejemljivo. S tem bomo opravili interno v klubu in to zelo hitro," je največjemu zvezdniku moštva zagrozil trener Philadelphie Brett Brown. Embiid je v svojo obrambo izjavil: "Na telefon sem pogledal samo zato, ker mi je Amir dejal, da je njegova hči zelo bolna. Preverjal je, kako je z njo."  

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice