Prva žrtev koronavirusa na Touru

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Med sedmo etapo se nisem počutil dobro. To je veliko razočaranje, saj smo ravno prispeli na moj najljubši teren, gore," je sporočil francoski kolesar.
Oglej si celoten članek

Francoz Geoffrey Bouchard je bil po koncu petkove etape kolesarske dirke po Franciji pozitiven na novi koronavirus. Tekmovalec moštva AG2R Citroen je že zapustil karavano najbolj slovite kolesarske preizkušnje na svetu in je prvi, ki je zavoljo tega končal letošnjo francosko pentljo, je zapisala francoska tiskovna agencija AFP.

Foto: Epa Geoffrey Bouchard

Danes bo na sporedu osma etapa med krajema Dole - Lozana v dolžini 186,3 km. Po sedmih etapah je v generalni razvrstitvi v vodstvu Slovenec Tadej Pogačar (UAE Emirates), njegov najbližji zasledovalec, Danec Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), zaostaja 35 sekund.

Vztraja pri svojem Legenda: "Kar se mene tiče, je Tour odločen, razen če ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.