Prvak UFC pod drobnogledom policije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Irska policija preiskuje okoliščine sporne fotografije, ki jo je na družabnem omrežju objavil UFC prvak v peresni kategoriji Conor McGregor.
Oglej si celoten članek

Conor McGregor se je znašel v navzkrižju z domačimi oblastmi, potem ko je na Instagramu objavil fotografijo zamaskiranega moškega, ki ima v fotografa uperjeno puško.

Sodeč po zlati uri naj bi v avtomobilu i8 znamke BMW sedel aktualni UFC prvak, ki pozornost navijačev praviloma vzbuja po vzorcu Floyda Mayweatherja, torej z objavami prestižnih predmetov, avtomobilov in denarja, tokrat pa je pritegnil pozornost irske policije.

Irska ima zelo strogo orožno zakonodajo, zato je fotografija 27-letnega borca dvignila veliko prahu. ''Preiskujemo okoliščine, v katerih je nastala fotografija,'' je za Irish Independent povedal predstavnik policije.

S preiskavo želijo ugotoviti, ali je McGregor v rokah držal pravo strelno orožje ali puško za airsoft, s katero je nedavno že poziral na družabnih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.