Šport
21 ogledov

Prvak UFC pod drobnogledom policije

conor mcgregor Instagram
Irska policija preiskuje okoliščine sporne fotografije, ki jo je na družabnem omrežju objavil UFC prvak v peresni kategoriji Conor McGregor.

Conor McGregor se je znašel v navzkrižju z domačimi oblastmi, potem ko je na Instagramu objavil fotografijo zamaskiranega moškega, ki ima v fotografa uperjeno puško.

Sodeč po zlati uri naj bi v avtomobilu i8 znamke BMW sedel aktualni UFC prvak, ki pozornost navijačev praviloma vzbuja po vzorcu Floyda Mayweatherja, torej z objavami prestižnih predmetov, avtomobilov in denarja, tokrat pa je pritegnil pozornost irske policije.

Irska ima zelo strogo orožno zakonodajo, zato je fotografija 27-letnega borca dvignila veliko prahu. ''Preiskujemo okoliščine, v katerih je nastala fotografija,'' je za Irish Independent povedal predstavnik policije.

S preiskavo želijo ugotoviti, ali je McGregor v rokah držal pravo strelno orožje ali puško za airsoft, s katero je nedavno že poziral na družabnih omrežjih.

 

Put the fight game in the bag and step away from the vehicle.

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Jan 6, 2016 at 5:13pm PST

 

SEAL Team Mac. #ShootToKill

A video posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Dec 29, 2015 at 10:18am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.