Prve težave: Srbi nezadovoljni, v hotelu šest ekip

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na dan odprtja EuroBasketa se je oglasil srbski selektor Dušan Ivković, ki v Kranjski Gori ni zadovoljen z nastanitvijo.
Oglej si celoten članek

"Naš hotel nima infrastrukture za šest ekip," je bentil najizkušenejši selektor letošnjega EuroBasketa Dušan Ivković, potem ko so organizatorji v hotel Kompas namestili vseh šest reprezentanc iz jeseniške skupine, tudi njegove košarkarje Srbije.

"Tukaj bodo verjetno hendikepirani tudi novinarji, ki ne bodo mogli priti do informacij, hotel pa nima niti lobija, kjer bi se lahko mirno pogovarjali. Imamo svojo skupinsko sobo in sobo za terapije," je še dodal srbski selektor.

Nenavadno veliko znanih na enem mestu

"Orli", eni izmed tihih favoritov prvenstva, bodo turnir v sredo začeli s tekmo proti Litvi, pomerili pa se bodo tudi s "hotelskimi sosedi" Črnogorci, Bosanci, Latvijci in Makedonci.

"Ko so v hotel prišli še prvi rivali 'orlov' (Litovci, op. a.), je nastala še večja gneča v hotelu in okrog njega," je zapisal poročevalec srbskega portala Mondo. "Čeprav igralci sedijo ločeni eni od drugih, je neobičajno videti toliko (sedanjih in bivših) znanih košarkarjev na enem mestu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.