Šport
16 ogledov

Prve težave: Srbi nezadovoljni, v hotelu šest ekip

Dušan Ivković Reuters
Na dan odprtja EuroBasketa se je oglasil srbski selektor Dušan Ivković, ki v Kranjski Gori ni zadovoljen z nastanitvijo.

"Naš hotel nima infrastrukture za šest ekip," je bentil najizkušenejši selektor letošnjega EuroBasketa Dušan Ivković, potem ko so organizatorji v hotel Kompas namestili vseh šest reprezentanc iz jeseniške skupine, tudi njegove košarkarje Srbije.

"Tukaj bodo verjetno hendikepirani tudi novinarji, ki ne bodo mogli priti do informacij, hotel pa nima niti lobija, kjer bi se lahko mirno pogovarjali. Imamo svojo skupinsko sobo in sobo za terapije," je še dodal srbski selektor.

Nenavadno veliko znanih na enem mestu

"Orli", eni izmed tihih favoritov prvenstva, bodo turnir v sredo začeli s tekmo proti Litvi, pomerili pa se bodo tudi s "hotelskimi sosedi" Črnogorci, Bosanci, Latvijci in Makedonci.

"Ko so v hotel prišli še prvi rivali 'orlov' (Litovci, op. a.), je nastala še večja gneča v hotelu in okrog njega," je zapisal poročevalec srbskega portala Mondo. "Čeprav igralci sedijo ločeni eni od drugih, je neobičajno videti toliko (sedanjih in bivših) znanih košarkarjev na enem mestu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.