Prvi dokazi v primeru Venus Williams

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Ameriška teniška igralka Venus Williams ni odgovorna za prometno nesrečo s smrtnim izidom, kažejo prvi izsledki preiskave.
Oglej si celoten članek

Nekdanja številka ena svetovnega tenisa Venus Williams je v času prometne nesreče,  ki je zahtevala življenje 78-letnega moškega, vozila po predpisih, je sporočila policija in v javnost lansirala posnetek varnostne kamere, ki teniško zvezdnico razbremenjuje krivde. Preiskava je še v teku.
Foto: EPA venus williams Williamsova je sodeč po prvih ugotovitvah pravilno zapeljala v križišče, a je morala počakati avtomobil, ki je pripeljal z leve in ji nepričakovano zaprl pot.

Posledično naj bi v križišču ostala predolgo in zamudila zeleni interval, ko pa je pot nadaljevala, je z desne strani, prav tako po predpisih, pripeljal avtomobil Barsonovih in trčenje je bilo neizbežno.

"Nove informacije so še vedno predmet preiskave," so sporočili s policije. Barsonova sta v nesreči utrpela hude poškodbe, 78-letni moški, ki je sedel na sopotnikovem sedežu, pa je slaba dva tedna kasneje umrl v bolnišnici. Družina je proti teniški zvezdnici vložila tožbo.

Wiliamsova je trenutno na Wimbledonu, kjer se je uspešno uvrstila v osmino finala. Novinarji so jo po zmagi v prvem krogu povprašali o nesreči, a je bila tiskovna konferenca nato prekinjena, saj ni mogla zadrževati solz. V nadaljevanju turnirja se o prometni nesreči ni več govorilo.

PREBERITE ŠE: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.