Prvi sanjski finale v 2011 Nadalu

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pravijo, da boš tisto, kar si počel na novoletni dan, počel skozi vse leto. No, tega "pravila" se bo zagotovo rad držal Rafael Nadal, ki je v soboto v ekshibicijskem finalu Abu Dabija premagal Rogerja Federerja!
Oglej si celoten članek

Nadal je slavil v dveh nizih, oba pa sta se končala po podaljšani igri (7:6 (4), 7:6 (3)). Na ekshibiciji v Abu Dabiju gledalci niso videli brejka, so pa videli povratek 24-letnega Majorčana, ki je v prvi podaljšani igri zaostajal že z 0:3, a si kljub temu zagotovil zmago v prvem nizu.

Drugi niz je bil podobno izenačen kot prvi, v podaljšani igri pa je Španec izkoristil številne nevsiljene napake Federerja, ki se zaradi tega poraza najverjetneje ne bo pretirano obremenjeval.

Clijstersova dobila ekshibicijski dvoboj z Wozniackijevo v Hua Hinu
Belgijska teniška igralka Kim Clijsters je v ekshibicijskem dvoboju v tajskem turističnem biseru Hua Hin premagala Danko Caroline Wozniacki. Clijstersova, v minuli sezoni zmagovalka odprtega prvenstva ZDA v New Yorku in sklepnega turnirja v Dohi, je prvo igralko na računalniški lestvici WTA ugnala s 6:3, 4:6 in 12:10.

Njun medsebojni obračun je bil organiziran v čast tajskega kralja Bhumibola Adulyadeja, ki bo letos praznoval 84. rojstni dan, igralki pa sta ga izkoristili kot pripravo za prvi letošnji turnir za grand slam - odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.