Prvi strelec lige končno v Orlandu, še en NBA zvezdnik v karanteni

Foto: Epa harrison barnes porzingis
Košarkarji severnoameriške lige NBA se zbirajo v Orlandu, kjer bodo konec julija na sporedu prve tekme skrajšane sezone.
Oglej si celoten članek

Prvi strelec severnoameriške košarkarske lige NBA James Harden prispel v Orlando, kjer se bo konec meseca nadaljevalo tekmovanje, Harrison Barnes pa je bil pozitiven na novi koronavirus in bo morala ekipa Sacramento Kings nanj še malo počakati.

Barnes je trenutno v karanteni in čaka na nadaljnja navodila.

Igralci se počasi zbirajo v Disneyjevem zabavišču v Orlandu, kjer bo 22 klubov NBA 11. marca prekinjeno sezono nadaljevalo 30. julija, je sporočila najmočnejša košarkarska liga na svetu.

Foto: Profimedia james harden Harden, ki je pred premorom s povprečjem 34,4 točke na tekmo vodil na lestvici strelcev, je v kamp svoje ekipe na Floridi prispel sinoči, pet dni potem, ko se je večina njegovih soigralcev že vselila v hotel, in ga pred treningi čaka še karantena. Ekipa razloga za njegov poznejši prihod ni objavila.

Še vedno pa ni prišel njegov soigralec Russell Westbrook, ki je bil pozitiven na testiranju, zanj se sploh še ne ve kdaj in če bo sploh prišel.

Približno ob istem času kot Harden je v zavarovano okolje v Orlandu prišel tudi član Denverja Nikola Jokić. Srbski zvezdnik je bil prejšnji mesec pozitiven v svoji domovini ter so mu po nekaj negativnih testih v izolaciji vendarle dovolili, da se je pridružil soigralcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.