Prvi udarec Pepu: Schweinsteiger odšel s priprav

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi trener Josep Guardiola je na pripravah Bayerna v Trentinu naletel na prve težave, potem ko je klubsko bazo zapustil vezist Bastian Schweinsteiger.
Oglej si celoten članek

Nemški reprezentant Bastian Schweinsteiger je pred mesecem dni presta operacijo stopala, kljub vsemu pa si je Josep Guardiola želel, da bi lahko ob Gardskem jezeru v Trentinu treniral skupaj s soigralci Bayerna, ki se pripravlja na obrambo treh naslovov iz lanske sezone. 

Toda Schweinsteiger bo po le treh dneh v Italiji v nedeljo popoldne zapustil priprave, klub pa je potezo na svoji spletni strani obrazložil z besedami, da je možnost zdravljenja "preprosto boljša" v Münchnu.

Ni razlogov za skrb

Namestnik kapetana Philippa Lahma naj bi kljub vsemu vsakodnevno treniral v domovini, dodajajo pri Bayernu, Schweinsteigerjevo zdravstveno stanje pa "ni razlog za srb".

"Moraš biti pazljiv. Izboljšuje se in to je najpomembnejši znak," je v petek po začetku priprav povedal vezist nemške reprezentance. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.