Šport > Nogomet
20 ogledov

Prvi udarec Pepu: Schweinsteiger odšel s priprav

trening Bayern priprave Trentino Schweinsteiger navijač avtogram mobitel fotogra EPA
Novi trener Josep Guardiola je na pripravah Bayerna v Trentinu naletel na prve težave, potem ko je klubsko bazo zapustil vezist Bastian Schweinsteiger.

Nemški reprezentant Bastian Schweinsteiger je pred mesecem dni presta operacijo stopala, kljub vsemu pa si je Josep Guardiola želel, da bi lahko ob Gardskem jezeru v Trentinu treniral skupaj s soigralci Bayerna, ki se pripravlja na obrambo treh naslovov iz lanske sezone. 

Toda Schweinsteiger bo po le treh dneh v Italiji v nedeljo popoldne zapustil priprave, klub pa je potezo na svoji spletni strani obrazložil z besedami, da je možnost zdravljenja "preprosto boljša" v Münchnu.

Ni razlogov za skrb

Namestnik kapetana Philippa Lahma naj bi kljub vsemu vsakodnevno treniral v domovini, dodajajo pri Bayernu, Schweinsteigerjevo zdravstveno stanje pa "ni razlog za srb".

"Moraš biti pazljiv. Izboljšuje se in to je najpomembnejši znak," je v petek po začetku priprav povedal vezist nemške reprezentance. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.