Prvo ime prestopnega roka na podpis pogodbe s koronavirusom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novi napadalec Juventusa se je znašel v težavah.
Oglej si celoten članek

Fiorentina in Juventus sta se pred dnevi dogovorila za prestop srbskega napadalca Dušana Vlahovića, stara dama pa je zanj odštela vsaj 70 milijonov evrov, po izračunih transfermarkta pa bo z bonusi šlo za kar 81,6 milijona vreden prestop. Gre za najdražjo selitev igralca v tem prestopnem roku, na drugem mestu se nahaja novi član Barcelone Ferran Torres, ki je iz Manchester Cityja prišel za 55 milijonov, s štirimi klavzulami v pogodbi pa bi prestop Španca lahko nanesel 65 milijonov.

Vlahović se je že ob govoricah, da se seli v Torino, srečal z žalitvami na svoj račun, za navijače Fiorentine je prav Juventus najbolj osovražen klub. A Srbu zdaj preti še tožba iz Firenc.

Po zapisih v italijanskih medijih je bil Vlahović 22. januarja pozitiven na testu za koronavirus, le nekaj dni kasneje, ko bi še moral biti v samoizolaciji, pa je v Torinu opravil zdravniški pregled in podpisal pogodbo z Juventusom. Pri tem se je nekaj časa družil z navijači in podpisal kar nekaj avtogramov.

Foto: Profimedia Dušan Vlahović

Srb, ki je s tokratnim prestopom postal najdražji nogometaš na prostoru bivše Jugoslavije, je tako po mnenju mnogih sledil rojaku Novaku Đokoviću, ki se je po za mnoge vprašljivem pozitivnem testu družil z mladoletniki na njihovem teniškem turnirju, opravil pogovor in fotografiranje za L'Equipe in nato v času, ko bi moral biti v izolaciji, odpotoval na priprave v Španijo.

Prvi teniški igralec sveta se je kasneje znašel na sodišču v Avstraliji, kjer so na koncu zavrnili njegov vizum, s sodnimi oblastmi pa bi se lahko kaj kmalu srečal tudi Vlahović. Pristojni zdravstveni organi v Firencah so se namreč napovedali, da bodo tožili nogometaša zaradi kršenja pravil samoizolacije.

Vlahović je v tej sezoni v Serie A zbral 21 nastopov in pri tem dosegel 17 zadetkov in vpisal še štiri asistence.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.