Prvovrstna polomija v finalu EP, kakršne še niste videli

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Švedski tekmovalec v troskoku je presenetil in nasmejal gledalce v svojim nenavadnim poskusom na atletskem EP v Münchnu.
Oglej si celoten članek

Švedski atlet Jesper Hellström je pritegnil pozornost gledalcev na olimpijskem stadionu v Münchnu s povsem ponesrečnim poskusom v finalu troskoka atletskega evropskega prvenstva v Nemčiji.

Sedemindvajsetletniku, ki je že z uvrstitvijo v finale presegel pričakovanja, je načrte prekrižala napaka v drugi fazi izvedbe, kar je botrovalo enemu najbolj nenavadnih in zabavnih prizorov letošnjega EP.

Foto: Print Screen Jesper Hellström

Potem ko je finalno serijo odprl s skromno daljavo 16,02 metra, je v drugem poskusu poskušal dodati nekaj več, vendar je narobe uravnotežil korak po poskosku in s tem zapravil vse možnosti za vrhunski rezultat.

Hellström se je nato med letom postavil v vodoraven položaj in hrbtno pristal na pesku, pri čemer se je na njegovem obrazu izrisal širok nasmešek, s katerim je poskušal prikriti svojo zadrego.

Na tribuni je smeh ob tem komaj zadrževal tudi njegov trener.

"Takoj sem začel razmišljati o tem, ali so morda nastale kakšne zabavne fotografije," je komentiral švedski atlet, ki je tekmovanje sklenil na 10. mestu.

Foto: Print Screen Jesper Hellström Foto: Print Screen Jesper Hellström

Številni uporabniki družbenih omrežij so ob posnetku vlekli vzporednice s simuliranjem nogometašev, pri čemer se je najpogosteje na udaru znašel urugvajski nogometni as Luis Suárez.

"Je to ptica? Letalo? Ne, Šved Jesper Hellstrom v finalu troskoka. Neprecenljivo," je še zapisal nek gledalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:28 21. Avgust 2022.

    Luštkano!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.