''PSG je izgubil več kot igralca''

Foto: EPA
Foto: EPA
Paris Saint-Germain je z odhodom Zlatana Ibrahimovića izgubil več kot le igralca, meni trener Arsenala Arsene Wenger.
Oglej si celoten članek

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović se je na Parku princev zapisal v zgodovino pariškega velikana, s katerim je osvojil štiri zaporedne naslove državnega prvaka.

Ob izteku pogodbe se je kot prost nogometaš preselil k Manchester Unitedu in za seboj pustil veliko praznino v kadru francoskega prvaka. PSG je v uvodnih štirih krogih zabeležil dve zmagi, poraz in remi, kar ga uvršča šele na sedmo mesto lestvice v Ligue 1.
Pred obračuom uvodnega kroga Lige prvakov med Arsenalom in PSG-jem je svoje mnenje o francoskem prvoligašu delil trener londonskega kluba Arsene Wenger.

Francoski strateg meni, da bo PSG pod vodstvom Unaija Emeryja ostal eden od evropskih nogometnih velikanov, vendar bo pogrešal vodjo slačilnice.

''On je bil vodja, kapetan, karizmatični sel klubskih ambicij. Ko izgubiš igralca takšnega kova, je vedno težko določiti, kakšna je v resnici škoda. Zamenjali so tudi trenerja, tako da trenutno še iščejo svoje mesto,'' je povedal Wenger.

PSG je po koncu lanske sezone zapustil trener Laurent Blanc, nasledil pa ga je Emery, ki je špansko Sevillo vodil do treh zaporednih lovorik Lige Evropa. Nekdanji španski reprezentant se na ligaškem prizozorišču za zdaj še ni proslavil, novo priložnost pa bo imel že nocoj, ko bo na Parku princev gostoval Arsenal.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.